OBRADOVIĆ NANEO GRCIMA PRVI PORAZ Monako u gostima iznenadio Olimpijakos u Evroligi
EPA/Lukas Schulze

Prevagu na tasu Monaka doneli su Eli Okobo sa 23,Majk Džejms sa 20 i Džordan Lojd sa 10 poena. Kod Olimpijakosa, Šekil Mekisik je postigao 15, Saša Vezenkov 13, Kosta Sluka 10 poena. 

Prvo poluvreme je donelo odličnu igru oba tima, mnogo lepih poteza na obe strane, a uglavnom se igralo po principu poen za poen. Na kraju prve deonice, Monako je vodio sa 17:16. Na kraju prvog poluvremena, prednost je bila u rukama Olimpijakosa – 37:33, a pomenutu prednost su doneli Šekil Mekisik sa 10 i Saša Vezenkov sa osam poena. Kod Monaka, Majk Džejms je ubacio 11, a Eli Okobo devet poena.

(UŽIVO) PARTIZAN - ŽALGIRIS Crno-beli sjajno počeli meč, Litvanci odmah uzvratili, vrela atmosfera u "Areni"

U nastavku meča, Monako je podigao nivo igre u oba smera, pa je uoči poslednjeg kvartala vodio sa 56:51. Alfa Dialo je pogodio neverovatnu trojku, Džejms četiri poena u nizu, a Monako je vodio sa 66:54 na osam minuta pre kraja. 

Olimpijakos je na krilima navijača nastojao da stigne do egala i preokreta. Međutim, momci iz Kneževine su ljubomorno čuvali i sačuvali stečeni kapital.

U narednoj rundi Evrolige, koju možete da pratite na kanalima Sport Kluba, Olimpijakos na svom parketu igra protiv Valensije, dok će Monako ugostiti Crvenu zvezdu. Ovi mečevi su na programu 3. novembra. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading