MONAKO PROSUO POBEDU Makabi nastavlja da gazi, Fener bez greške, šampion Evrope se izblamirao
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

U pobedničkom timu istakao se Karsen Edvards sa 19 poena, dok je srpski košarkaš Marko Gudurić postigao sedam uz četiri skoka i tri asistencije. U poraženoj ekipi najbolji je bio Josufa Fal sa 17 poena.


Fenerbahče je ostvario sve tri pobede, dok Asvel ima jedan trijumf i dva poraza. Fenerbahče će za dva dana dočekati Valensiju, dok će Asvel gostovati Makabiju.

Makabi je u Tel Avivu pobedio Monako 78:70. Najefikasniji u domaćem timu bio je Vejd Boldvin sa 21 poenom. U poraženoj ekipi najbolji je bio Džordan Lojd sa 21 poenom. Makabi i Monako imaju po dve pobede i poraz. Makabi će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Asvelom, dok će Monako gostovati Panatinaikosu.



Barselona je u gostima pobedila Bajern 84:73. U ekipi Barselone najbolji su bili Nikolas Laprovitola, Jan Veseli i Aleks Abrines, koji su postigli po 14 poena. Srpski košarkaš Nikola Kalinić imao je učinak od sedam poena, osam skokova i tri asistencije. U ekipi iz Minhena najbolji je bio Augustin Rabit sa 19 poena. Srpski košarkaši Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz postigli po osam poena i imali po jedan skok. Barselona ima dve pobede i poraz, dok je Bajern zabeležio sva tri neuspeha. Barselona u narednom kolu gostuje Žalgiris, dok je Bajern na svom terenu igra sa Armanijem.

Žalgiris je ranije večeras na svom terenu pobedio Virtus 68:65, dok je Valensija u gostima bila bolja od Efesa 92:91.

Sutra će se sastati: Alba - Panatinaikos (20.00), Baskonija - Crvena zvezda (20.30) i Real - Olimpijakos (20.45).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading