BIĆE VRELA ATMOSFERA Radonjić ponovo u Beogradu
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Radonjić je, uoči sutrašnjeg duela u 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", rekao da se uvek dobro oseća u Beogradu i da očekuje vruću atmosferu.

Crvena zvezda poražena je u prvom kolu Evrolige na gostovanju prvaku Evrope Efesu sa 72:59, dok je Panatinaikos na svom parketu izgubio od Real Madrida sa 71:68.

- Uvek se dobro osećam kada se vratim u Beograd. Videću se sa prijateljima. Ali, u isto vreme moramo da budemo fokusirani na utakmicu da bismo pobedili. Moramo da budemo spremni za težak meč. Kao uvek, navijači će im ulivati energiju da odigraju dobru odbranu. Videli smo da su imali dobar meč protiv Efesa, a potom su pobedili u Jadranskoj ligi. Igraju sa mnogo energije i kontakta, pa moramo da budemo dobri na obe strane parketa. Odbrana je važna, ali moramo da budemo dobri i u napadu - rekao je Radonjić, preneli siu grčki mediji.

RADONJIĆ U PROBLEMU PRED ZVEZDU Veliki peh za Panatinaikos uoči dolaska u Beograd

Crnogorski trener analizirao je bivši tim čiji sastav se dosta promenio u odnosu na minulu sezonu.

- Imaju ''masu'' i jake igrače u reketu, kao što su Bentil i Martin, a angažovali su i Raduljicu. Mitrović je takođe druga opcija pod košem. Iskusni su na bekovskim pozicijama, a ima i igrača koji već dugo igraju zajedno. Kao što sam rekao, moramo da budemo dobri u odbrani i napadu i da ostanemo fokusirani na igru. Ovo je veoma važno jer će u dvorani vladati vruća atmosfera. Moramo da igramo bolje u napadu nego u poslednjim mečevima - kazao je Radonjić.

ZVEZDA NA KRILIMA MITROVIĆA SRUŠILA BUDUĆNOST Crveno-beli posle drame slavili u derbiju ABA lige

Panatinaikos će u Beogradu igrati bez bivšeg plejmejkera Crvene zvezde Nejta Voltersa, a pod znakom pitanja je i nastup Derika Vilijamsa.

- Nije bilo lako tokom Evrobasketa. A nama, s obzirom na povredu Voltersa, bilo je posebno teško. Zajedno smo odradili samo jedan desetominutni trening. Ali, šta da se radi...Moramo da odigramo što bolje i da razmišljamo samo o sledećoj utakmici - istakao je Radonjić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading