OTKRIVEN RAZLOG ZA KRAH SLOVENACA Luka Dončić i drugovi pili do pet ujutru pred meč sa Poljskom?
EPA/SASCHA STEINBACH

Sajt "bhbasket.ba" izašao je u utorak u javnost sa veoma teškim optužbama na račun Luke Dončića i drugova.

Naime, pomenuti medij se poziva na svoja saznanja iz Berlina i tvrde da su Slovenci noć pred utakmicu sa Poljacima pijančili do pet ujutru.

- Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan “napaljenoj” i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč - stoji u tekstu.

BRUTALNA SCENA Navijači prišao Dončiću posle debakla, obezbeđenje ga srušilo: Od Luke je hteo samo jednu stvar (VIDEO)

Na kraju utakmice Dončić je krivicu preuzeo na sebe.

-  Ne znam ni sam, verovatno nisam 100% spreman. Imao sam mnogo toga tokom ovog prvenstva, razočarao sam ceo tim, naciju, ali moram da se vratim i da budem dosta bolji. Kada sam zdrav, igraću za Sloveniju. Igrao sam vrlo loše. Drugačije je u odnosu na klub, najlepše je igrati za Sloveniju, mislim da smo se svi borili, pogotovo u drugom poluvremenu. Ti porazi bole, sport je takav - rekao je Dončić tada.

services.brid.tv Nada Nada Gligorovic ZABAVA, TIJANA BOGIĆEVIĆ PEVA HIMNU PO KIŠI Nada Nada Gligorovic
services.brid.tv

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading