ODIGRAO UTAKMICU ŽIVOTA PROTIV SRBIJE Heroj Italije govorio o nestvarnoj partiji protiv Srbije, pomenuo i Dušana Vlahovića (VIDEO)
EPA

Košarkaš Venecije je protiv Srbije postigao 22 poena na 7/11 iz igre, uz čak šest pogođenih trojki. Uz to je dodao četiri skoka, šest asistencija i dve ukradene lopte. 

I dan posle, veličanstveni trijumf mu ne izbija iz glave.

- I dalje smo u neverici šta smo uradili juče, bilo je to sjajno veče za nas, a sada moramo da prikupimo energiju jer imamo važnu utakmicu u nedelju protiv Francuske.
Srećni smo zbog pobede i želimo da nastavimo da sanjamo.

Pobeda protiv "orlova" proslavljena je uz klopu. 

- Otišli smo na večeru, nije bilo toliko loše – samo 700 evra. Za dvanaest ljudi je to dobro, uzeli smo samo pileća krilca i vodu. 

Prokomentarisao je i svoju igru protiv našeg tima uz pitanje da li mu je ovo bila najbolja utakmica u dresu italijanske reprezentacije?

PALA KONAČNA ODLUKA Radivoj Korać predstavljen u Kući slavnih

- Verovatno da, ovo mi je prvo Evropsko prvenstvo, protiv Srbije  u osmini finala. Bilo je sjajno, kao san, i jedva čekam utakmicu protiv Francuske da vidimo šta će biti. 

Na treningu pred utakmicu četvrtfinala protiv Francuske igrao je fudbal.

- Snimili ste to? Mogu da postignem i grudimo ha-ha-ha, šalim se. Bio sam fudbaler, znam da šutnem loptu, ali više je šala, ništa ozbiljno.Bio sam napadač.

Kao Dušan Vlahović?

- Da, da.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading