ZAŠTO JE SRBIJA TOLIKO DOBRA U SPORTU? Zanimljivo pitanje na koje su se nizali urnebesni odgovori (FOTO)
AP Photo/Petr David Josek

-Zašto je Srbija toliko dobra u sportu, bilo da je to košarka, fudbal, odbojka, iako ima manje od sedam miliona stanovnika i sličnu infrastrukturu ili u nekim delovima i slabiju od ostalih zemalja na Balknanu? Ovo je pitanje koje je jedan korisnik "Reddita" postavio posle uspeha srpskih košarkaša na Eurobasketu. Gledao je utakmice "orlova" pod komandom Svetislava Pešića, bio je oduševljen onim što je video, pa je tako iskoristio ovu platformu da postavi zanimljivo pitanje. Očekivano, izazvalo je to veliku pažnju ljudi iz Srbije. 

Dobio je mnogo urnebesnih i zanimljivih odgovora na ovu temu. Oni koji su dobili najviše pažnje bili su šaljivi komentari. Tako su među odgovorima bili "Zato što jedemo okrajak leba ko deca", zatim "I šljive sa sve crvima", pa "Ližemo poklopac od jogurta", na to se nadovezalo "I step sok", uz nezaobilazan komentar o "sedenju na hladnom betonu".

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

OPOMENA ZA OBRADOVIĆA Partizan veličanstveno dočekan u Fuenlabradi, ali doživeo novi poraz (VIDEO)

Printscreen

 

Povela se zanimljiva diskusija na ovoj platformi, a jedan korisnik iz Italije napisao je interesantan komentar o koracima koji vode ka uspehu u košarci. "Pre nekoliko meseci sam šetao kroz Beograd i vide osam klinca kako šutira na koš u dva sata posle ponoći", napisao je on. Na to su se nadovezivali odgovori, a neki od njih su dodali i sportove poput vaterpola i tenisa, pošto je u originalnom pitanju korisnik zaboravio da spomene Novaka Đokovića. 

Nas svakako najviše raduje što su košarkaši Srbije prikazali odlične partije u grupnoj fazi Evrobasketa i sa skorom 5-0 idu u osminu finala gde ih sutra čeka meč protiv Italijana od 18 časova. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading