KAPITEN LUČIĆ OPREZAN Očekuje nas jako kvalitetan protivnik u nokaut fazi
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Kapiten Srbije Vladimir Lučić zadovoljan je činjenicom da su Orlovi prvu fazu Evrobasketa završili bez poraza i kao prvi u grupi D. 

- Uradili smo ono što smo hteli, bez poraza je gotova grupna faza. Prvi smo, kostur je takav kakav jeste, očekuju nas veliki izazovi već u osmini finala - rekao je kapiten Vladimir Lučić. 

Orlovi su imali dosta problema sa povredama kroz čitavu grupnu fazu Evrobasketa, ali Lučić ističe da je uprkos tome naša reprezentacija delovala dominantno u Pragu. 

VEST KOJU JE ČEKALA CELA SRBIJA Evo kada "orlovi" igraju protiv Italije

- Uz sve probleme bili smo dominantni kroz grupnu fazu. Sve utakmice smo otvorili dobro i rezultat držali do kraja. Očekuju nas mnogo teži mečevi. Uvek je dobro imati što više igrača, posebno kada se radi o kvalitetnim igračima kakvi su Milutinov i Vanja Marinković. Ne znam šta je sa Nedovićem - dodao je Lučić. 

Srbija u osmini finala igra protiv Italije, a Lučić dodaje da su protiv Azura u Hamburgu videli šta mogu da očekuju u nedelju. 

- Svaka eliminaciona utakmica je opasna, a o protivnicima ne treba mnogo pričati. Imali smo priliku da igramo protiv Italije u Hamburgu. Jako kvalitetan protivnik, očekuje nas težak meč - dodao je kapiten Srbije.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading