SKANDALOZNO PONAŠANJE SE NASTAVLJA Selektorka se oglasila: Tri prsta nećete dizati, niko vas nije terao pod našu zastavu (FOTO)
KS BIH

 

Selektorka mladih košarkašica BiH Jasna Sliško poručila je putem društvenih mreža da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nje terao da dođu pod istu.

Ona je u podužem tekstu na Instagram storiju ponovila "u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati".

- Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je Jasna Sliško putem Instagrama.

SKANDALOZNO PONAŠANJE SE NASTAVLJA Selektorka se oglasila: Tri prsta nećete dizati, niko vas nije terao pod našu zastavu (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, žensku pionirsku košarkašku reprezentaciju BiH potresa neviđen skandal. Košarkašice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik i Feniks Milica Bosnić i Teodora Gvozden bile su izložene torturi na nacionalnoj osnovi tokom desetodnevnih priprema u Sarajevu i turnira u Sloveniji, a za sve su okrivile selektorku Jasnu Sliško.

Banjalučki klubovi su poslali dopise na adresu pomenutog lista, u kojim se navodi da je "igračicama bilo najstrože zabranjeno da dižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) prilikom pogotka šuta za tri poena", a ukoliko to pokažu reprezentativkama je zaprećeno "da će im odseći ruku".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading