JOKIĆA JE NEMOGUĆE ZAUSTAVITI Finski košarkaš izjavio da će sa svojim saigračima da mu oteža život
Foto: Printscreen

Srbija i Finska sastaju se u ponedeljak od 21:00. 

- Biće uzbudljivo, mi smo takmičari, želimo da igramo protiv najboljih, a dobra stvar našeg tima je što smo mladi i gladni. Nebitno protiv koga igramo, pokušaćemo da pobedimo. Večeras ćemo uživati u pobedi, a onda sledi skautiranje Srbije - kaže Lauri Markanen. 


Naravno, glavni komentar je o Jokiću. 
JOKIĆA JE NEMOGUĆE ZAUSTAVITI Finski košarkaš izjavio da će sa svojim saigračima da mu oteža život

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

- Svi znamo Jokića, nemoguće je zaustaviti ga. Moraće ceo tim da radi, da mu učinimo život težim - poručio je on.

Markanen će od naredne sezone igrati za Jutu Džez. Trejdovan je u toku Evropskog prvenstva. 

- To je deo posla, nemam ništa protiv Klivlenda, sa svima sam se dobro slagao, razumem da je deo biznisa. Istina da je bio šok, nisam očekivao i kada dobijete poziv… Razumem situaciju, ali imate porodicu, pa morate da razmišljate o školi za dete, selidbi i svim tim stvarima. Fokusiran sam na turnir jer znam da bilo šta što se desi na trening kampu pred početak sezone, nema nikakve veze sa mojom igrom ovde. Idem dan po dan, radujem se igranju protiv Srbije, a posle ćemo videti, kaže krilni centar - izjavio je on.

Poljsku su razbili. 

- Bili smo malo nervozni protiv Izraela, bila je prva utakmica. Napravili smo brz zaokret, uspeli smo da uradimo skauting Poljaka, ali više se radilo o nama. Hvatati lopte na pravim mestima. Fokusirali smo se na naš stil košarke i mislim da su svi uradili sjajan posao, to mnogo pomaže i naravno pomaže kada pogodite nekoliko šuteva, bila je zabavna utakmica - zaključio je on.


Markanen igra sjajan turnir i biće opasnost za Srbiju. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading