BRUTALNA PORUKA SELEKTORA PEŠIĆA Nismo došli da budemo prvi u grupi nego na kraju
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Selektor Svetislav Pešić je pred odlazak na Evropsko prvenstvo jasno poručio da Orlovi ne idu na Evropsko prvenstvi da budu prvi u grupi, nego na kraju.  

- Sve su ekipe opasne ako se dobro ne pripremimo. Holandija nije na našem nivou, favoriti smo, ali za nas je ta utakmica važna kao prva na prvenstvu. Još smo u procesu, moramo da unapređujemo igru, jer ne idemo na Evropsko prvenstvo samo da bi pobedili Holandiju, već sa mnogo većim ciljevima - kazao je Pešić za Mozzartsport, te prokomentarisao prognoze da su Orlovi favorit za zlato. 

- To ne računam, jer to su želje navijača. Poštujem, sve je to u redu, ali ankete za mene na važe. Naša prva želja je da odemo u Berlin. Žreb nam nije povoljan, ukrštamo se sa najjačim ekipama. Najpre sa grupom D, a potom i sa najkvalitetnijom grupom iz Kelna. Iako se misli da smo dobili fantastičan žreb, uopšte nije tako. Nismo došli da budemo prvi u grupi, nego na kraju. 

BRUTALNA PORUKA SELEKTORA PEŠIĆA Nismo došli da budemo prvi u grupi nego na kraju

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

JOVIĆ SE PRISETIO ČUVENE POVREDE "Sale je došao, zagrlio me i poljubio"

Srbiju će na Eurobasketu predstavljati: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić. 

Prvi meč Srbija igra protiv Holandije u petak (1. septembar) od 21 čas, a potom "orlovima" slede dueli sa domaćinom Češkom (3. septembar), pa dan pauze, zatim mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred nadamo se selidbu u Berlin "zatvaramo" protiv Poljske (8. septembar). 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading