PEŠIĆ OKRENUT KA BUDUĆNOSTI Važno je da ne gledamo nazad u retrovizor, nego napred: Utakmica sa Grčkom je pred nama
Foto: Marko Metlaš/Alo!

U Nemačkoj je Srbija osvojila Superkup, pobedivši domaćina sa ubedljivih 83:56, a selektor ističe da su ove utakmice pomogle da se ekipa dodatno uigra, ali da je bilo značajno i zbog toga što su imali priliku da budu zajedno na putovanju, da se druže i dogovaraju.

- Kao što sam rekao pre našeg polaska na ovu mini-turneju, ove utakmice nam dolaze u pravo vreme. Mnogo smo trenirali i radili, ali to je sasvim druga situacija nego kada igraš utakmice. Drago mi je, ne zbog pobede, one jesu bitne za samopouzdanje, ali drago mi je da smo ove tri utakmice iskoristili da se bolje uigramo i da su svi igrači bili zajedno na putu, da su mogli igrači da razgvaraju između sebe, da se malo druže, da se dogavaraju šta nas čeka svaki sledeći dan - naveo je on.

On je poručio da je važno da se više ne gleda u prošlost, već samo ono što je pred nama, a to su kvalifikacione utakmice protiv Grčke u četvrtak u Beogradu od 20.30 i protiv Turske u gostima u nedelju u 19.00.

- Vrlo je važno da ne gledamo u retrovizor nazad, nego da gledamo napred i da probamo da dižemo formu, imamo još nekoliko dana do utakmice sa Grčkom. Sada ćemo malo da se odmorimo i da se pripremamo za ove dve utakmice. Bila je dobra turneja, tri utakmice u četiri dana je malo naporno. Probali smo da svi igraju, neko više, neko manje, da očuvamo svežinu, a istovremeo da probamo da se uigramo zajedno - poručio je Pešić posle osvajanja Superkupa u Nemačkoj - zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading