SELEKTOR SLOVENACA IZNENADIO Možemo da igramo i bez Dončića (VIDEO)
AP/Tony Gutierrez

Luka Dončić je na parketu proveo 21 minut, a uprkos tome su aktuelni šampioni Evrope stigli do pobede (94:88). To je bila njihova šesta pobeda u šest mečeva na pripremama.

Nije sve išlo tako lako. Hrvati su na poluvremenu vodili rezultatom 46:41, ali su se Slovenci vratili sa poluvremena sa većim motivom. 

-Ispravili smo našu igru u drugom poluvremena i odigrali sjajnu treću četvrtinu. Reakcija igrača po izlasku iz svlačionice je bila fenomenalna. Videli smo da možemo da igramo i bez Dončića. To je bila ideja, da testiramo igru kada on nije na parketu - izjavio je Sekulić nakon meča.

Košarkaš Dalasa je meč završio sa 10 poena (1/2 za dva, 1/7 za tri, 5/8 slobodna bacanja), uz šest asistencija i pet skokova.

PRODAO MU FORU SA BASKETA Dragić šokirao Amerikanca koji igra za Hrvastsku (VIDEO)

Slovenci se sada okreću kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo gde ih očekuju mečevi sa Estonijom i Nemačkom 25. i 28. avgusta. Posle tih mečeva sledi Evrobasket na kom će nastupiti kao vremenski najduži šampioni, s obzirom na to da se zbog pandemije koronavirusa poslednji put igralo 2017. godine kada u u finalu bili bolji od naše selekcije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading