BOMBA U LJUBLJANI Cedevita Olimpija dovodi ozbiljno pojačanje pred novu sezonu (FOTO)
ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Čelnici Cedevita Olimpije odlučili su da se maksimalno pripreme za početak nove sezone. 

U Ljubljanu sada stiže Džoš Adams, igrač koji nastupa na pozicijama plejmejkera i beka, a u karijeri je branio boje mnogih evropskih klubova. 

Džoš Adams je proveo svoju univerzitetsku karijeru na Univerzitetu u Vajomingu, a nakon nije izabran na NBA draftu 2016, proveo je leto u Denver Nagetsima pre nego što je potpisao ugovor sa ruskim Avtodorom. Nakon jedne sezone igranja u Rusiji, karijera ga je odvela u turski Anadolu Efes, gde je igrao u Evroligi, ali je u Efesu ostao samo do januara 2018, kada je prešao u Bešiktaš i tamo završio sezonu. 

BENTIL O DOLASKU NA MALI KALEMEGDAN Jedva čekam da postanem deo crveno-bele porodice

Usledio je prelazak u Kinu u tim Shanki Brave Dragons, da bi u januaru 2019. prešao u NBA razvojnu ligu u ekipu Raptors 905. Na leto iste godine potpisao je ugovor sa Unikahom iz Malage, gde je postizao je 12,9 poena u španskom nacionalnom prvenstvu, 2,2 skoka i 2,2 asistencije po utakmici, a zatim je prešao u italijanski Virtus  pred početak sezone 2020/21. Nakon što je jednu sezonu odigrao u Bolonji, gde je osvojio i titulu prvaka Italije, pre početka prošle sezone pridružio se australijskoj ekipi Tasmanija Džek Džampers.

-Zahvalan sam i uzbuđen što sam deo Cedevite Olimpije. Jedva čekam da stignem u Ljubljanu da upoznam saigrače i počnem novu sezonu. Oduševljen sam što sam deo tako sjajne organizacije sa sjajnim navijačima i jedva čekam da upoznam sve. Vidimo se uskoro - rekao je Džoš Adams. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading