BENTIL O DOLASKU NA MALI KALEMEGDAN Jedva čekam da postanem deo crveno-bele porodice
Printscreen

Bivši plejmejker Zvezde je delio svlačionicu sa Bentilom tokom njegovog mandata u Bahčešehiru, odnosno pre odlaska u Olimpiju iz Milana sa kojom je osvojio italijanski kup i titulu,

-Rekao mi je sjajne stvari o Zvezdi, gradu... Pojedini bivši saigrači su mi takođe govorili da klub vodi računa o igračima, da je takmičarski nastrojen, a ako nešto volim - to je da se nadmećem - rekao je Bentil u razgovoru za "Mozzart Sport" i dodao da je pohvalno o klubu govorio još jedan bivši igrač - Džordan Lojd. 

Bentila su naročito oduševili navijači tokom susreta sa Zvezdom u Evroligi.

-Kada god sam igrao protiv Zvezde bilo je zabavno i ludo. Izuzetno glasno, jedva smo uspevali da se čujemo na terenu i bilo je zaista sjajno. Navijači uvek dođu u velikom broju i teško je igrati pred njima - morate da date svoj maksimum.Među najboljima su u Evropi. Radujem se što ću imati priliku da stanem pred njih u crveno-belom dresu. Nisam nikada video tako lude navijače, koji su toliko posvećeni timu - dodao je korpulentni košarkaš.

ZVEZDA SLOŽILA SLAGALICU Crveno-beli našli pleja, stiže MVP prvenstva Australije (VIDEO)

BENTIL O DOLASKU NA MALI KALEMEGDAN Jedva čekam da postanem deo crveno-bele porodice

Printscreen

 

Sa nekim igračima Zvezde je već bio u timu, dok je drugima bio rival.

-Igrao sam sa Nedovićem u Panatinaikosu. Sjajan momak i košarkaš. Jedva čekam da igram ponovo sa njim. Protiv Hasana Martina sam igrao na koledžu i postoji određeno rivalstvo između nas. Takođe, kada sam bio u Panatinaikosu, on je bio u Olimpijakosu, ali sada ćemo biti saigrači. Jedva čekam da upoznam sve momke, budem deo programa i da se spremimo za rat - istakao je Bentil.

Cilj je jedan – trofeji.

-Želim da pobeđujem što je više moguće, borim se i pomognem timu da se održi na šampionskom nivou po kojem ga svim znamo. Cilj mi je kao i klubu da osvajam trofeje, ali i da napredujem. Da nastavim da rastem kao čovek. Takođe, želim da uživam u gradu, životu čoveka sa druge strane okeana. Jedva čekam da postanem deo crveno-bele porodice i krenem sa radom - zaključio je Bentil. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading