JEDVA SAM MOGAO DA SE KREĆEM Dirk Novicki: Poslednje dve godine u NBA nisu bile vredne (FOTO)
EPA/JOHN G. MABANGLO

Posledice igranja za Dalas Maverikse od 1998. do 2019. godine uzele su svoj danak. Dirk Novicki kaže da su ga poslednje godine igranja košarke koštale zdravlja. Nemac je visok 213 centimetara i težak više od 110 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dirk Nowitzki (@swish41)

- Stalno razmišljam da sigurno te poslednje dve godine u NBA nisu bile vredne (igranja). Bilo je sjajnih trenutaka, naravno, ali tim nije dobro prošao i realnost je da sam jedva mogao da se krećem - izjavio je Novicki.

Legendarni as igrao je 21 godinu za Dalas u NBA ligi. Život mu je lakši uz suprugu Džesiku Olson i njihovo troje dece, ćerku Malajku (9) i dva sina Maksa (7) i Morisa (5).

- Sada je najbolje što mogu da organizujem svoje vreme. Mogu da uzmem ceo mesec pauzu i da se posvetim kućnih stvari sa suprugom. A onda mogu da budem nedeljama aktivniji u ulozi savetnika Mavsa. Sada sam ja svoj šef. Zato sam menadžerima Maveriksa rekao da je to uloga koju sada želim, a da budem zaposlen puno radno vreme, veoma mi je prijatno ovako - prenosi španski radio "CadenaSer" reči Novickog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading