ANĐUŠIĆ RAZOČARAN ODLUKOM PEŠIĆA Drugačiji je bio dogovor, za sve sam saznao iz novina
EPA/ David Aguilar

Danilo Anđušić se nije našao na spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeći Eurobasket. Srpski košarkaš je odmah posle toga reagovao, a sada je detaljnije pričao o svemu tome. 

Novi igrač Partizana priznao je da ga je ostao iznenađen kada je pročitao širi spisak selektora i da takav nije bio dogovor sa ekipom. Dobio je drugačije obećanje. 

-Bio sam jako iznenađen kada sam video spisak. Nije mi bilo jasno s obzirom na sezonu kakvu sam imao, u ekipi koja je igrala top 8 u Evroligi i s obzirom na partije u poslednje dve-tri godine i za klub i za reprezentaciju. Dogovor je bio da se čujemo po završetku prethodnog 'prozora', a pre okupljanja. Niko me nije pozvao, za sve sam saznao iz novina - rekao je Anđušić za portal "Nova". 

BOMBA U HUMSKOJ Naneli potpisao za crno-bele

ANĐUŠIĆ RAZOČARAN ODLUKOM PEŠIĆA Drugačiji je bio dogovor, za sve sam saznao iz novina

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Ispričao je i da je po završetku sezone sa Monakom ekspresno krenuo u Srbiju da bi bio uz "orlove", ali je potom došlo do dogovora i nije zaigrao za nacionalni tim.

-Reprezentacija je za mene pre svega velika čast i uvek sam bio tu, da se odazovem pozivu. Baš iz tog razloga sam odmah po završetku sezone u Monaku, odmah po sletanju iz Liona u 3 sata ujutru krenuo i došao u Beograd misleći da cu biti deo tima. Verovao sam i spremao se za to. Ništa od toga nije bilo, jer kako je rečeno, bilo je malo vremena za trening sa ekipom. Po dogovoru, i to sam, naravno, prihvatio.

Imao je jasnu poruku za sunarodnike i ekipu za predstojeće obaveze.

-Uvek sam bio realan i žestoko radio za sve što sam postigao. Zato mislim da sam zaslužio mesto na širem spisku. Nema potrebe za bilo kakvim senzacionalnim naslovima, jer ovo je samo moje mišljenje, ništa više. Reprezentaciji želim samo najbolje, bio ja deo ekipe ili ne. Želim da vrate zlato kući, gde i pripada. Biću verni navijač, kao i uvek do sada - zaključio je Anđušić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading