IMA NADE ZA BOGDANA Pešić otkrio: Postoji šansa da Bogdanović zaigra na Evropskom prvenstvu
Foto: Alo.rs

Selekcija Srbije se sprema za predstojeće kvalifikacije za Mundobasket 2023. godine i tim povodom je organizovana i konferencija.

Neizostavno pitanje je bilo i Evrobasket koji se igra u septembru, pošto Srbija ima problema sa povređenim igračima.

- Niko me nije posebno iznenadio. Tarlać je već rekao, izazovna sezona je bila iza nas. Sa svima smo u kontaktu, ima puno povreda, operacija, neki igrači koji su pozvani su operisani. Recimo Trifunović. Radanov je operisan. Teška sezona, neki igrači koji su želeli, koji su iskusni, imaju povrede i na kraju krajeva, nije humano da vršimo pritiske. Nemanja je zdrav, Bobi je zdrav. Bjelica je slobodan agent i može odmah da trenira - rekao je Pešić.

Iako je bilo priče da će Bogdan Bogdanović sigurno propustiti Evropsko prvenstvo, postoji nada da bek Atlante ipak bude sa "orlovima".

- Bogdanović je operisan, to je pod upitnikom. Ostaje u Americi do jula, tamo se oporavlja, i posle toga ćemo videti da li će biti dostupan za Evropsko prvenstvo - rekao je Kari.

Povrede muče i kapitena Miloša Teodosića.

- Mislim da je Teodosić preživeo sezonu. Trenutno je na lečenju. Nadamo se da će igrati na Evropskom prvenstvu. Teo je imao povredu u trećoj utakmici, u finalu protiv Milana. Pod injekcijama je završio seriju, a mi u reprezentaciji ne dajemo injekcije - naveo je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

Komentari (0)

Loading