VAŽAN SASTANAK Žoc, Radonjić, Pešić, Danilović i Čović za istim stolom (FOTO)
KSS

U prostorijama Кošarkaškog saveza Srbije održan je sastanak na kojem su predstavnici svih pet srpskih klubova koji učestvuju u ABA ligi upoznati sa programom i planom priprema muške reprezentacije za predstojeće izazove.

Na sastanku su predsednik КSS Predrag Danilović, generalni sekretar Zlatko Bolić, potpredsednik Nenad Кrstić, selektor Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać upoznali predstavnike Crvene zvezde, Partizana, Mege, FMP i Borca sa trenutnim stanjem na tabeli u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo 2023, a predočena im je i pozicija u odnosu na selekcije Grčke, Turske i Velike Britanije sa kojima će Orlovi u avgustu odmeriti snage u drugoj fazi kvalifikacija.

MISTERIOZNA OBJAVA PARTIZANA Da li su ovim želeli da poruče ko ostaje u timu pred povratak u Evroligu? (FOTO)

- Istovremeno, predstavnicima srpskih klubova je predstavljen plan priprema za Evrobasket 2022. kao i veoma izazovan kalendar takmičenja koji reprezentaciju očekuje nakon Evropskog prvenstva. Tokom veoma konstruktivne razmene mišljenja predstavnika КSS sa predstavnicima klubova, donet je zaključak da u cilju postizanja vrhunskih rezultata nacionalnog tima svi zajedno moraju učiniti dodatne napore i ustupke kako bi tim Srbije u svakom datom trenutku bio najbolji mogući - navodi se u saopštenju koje je izdao KSS.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading