DA ODIGRAMO KAO PRETHODNI MEČ Jovanović: Ne postoji posebna priprema za Zvezdu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda će u utorak od 18.30 časova dočekati Crvenu zvezdu u majstorici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Ne postoji posebna priprema za majstoricu protiv Crvene zvezde, sve što bismo dodatno rekli bi moglo da stvori kontraefekat našoj mladoj ekipi. Hala Aleksandar Nikolić, publika, Zvezda, sve je to i više nego dovoljno za motivaciju moje ekipe. Moja uloga se sastoji u tome da im objasnim da je to utakmica kao i svaka druga, isti je teren, ista su pravila i posle tog uvodnog emotivnog naboja koji će sigurno da postoji kao što je postojao i na prethodnoj utakmici. Voleo bih da odigraju taj meč kao što su odigrali i prethodni. To će biti daleko teže, hala Aleksandar Nikolić je daleko teža ne za nas samo, već i za daleko kvalitetnije i iskusnije timove. Očekujem tešku utakmicu, ali i da budemo pravi, da se naš rad vidi na terenu, bez obzira na krajnji rezultat - izjavio je Jovanović.

Krilni centar Mege Boriša Simanić je istakao da je na njegovoj ekipi da ponovi pristup igri kakav je bio u drugoj utakmici protiv Crvene zvezde.

- Sigurno je da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Drago mi je što je posle jako teškog poraza u prvom meču moja ekipa uspela u drugoj utakmici da odgovori Crvenoj zvezdi na čvrstu igru i dođe do pobede. Očekujemo svakako njihovu reakciju, a na nama je da ponovimo čvrstinu u igri i želju sa druge utakmice, kao i da ne dozvolimo velike padove u igri, što bi protivnik kao veoma iskusna i kvalitetna ekipa, umeo da kazni - izjavio je Simanić.

Bolji iz ovog duela igraće u finalu Superlige Srbije protiv ekipe FMP. Finalna serija se igra na tri pobede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading