MOŽE LI MEGA DO SENZACIJE? Jovanović: Nije pametno pretiti Zvezdi
ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je u prvom meču polufinala KLS Super lige deklasirala Megu i pobeda je deli od plasmana u finale.

Naredna utakmica igra se u nedelju, u podne, a domaćin će biti izabranici Vladimira Jovanovića.

Ulaznica za novi meč više nema, jer su zbog ograničenog kapaciteta hale, iste u podeljenje prijateljima i sponzorima kluba, pa ulaz bez karte nije moguć.

- Što se tiče utakmice u nedelju, mi imamo motiva da izgledamo bolje na terenu. Pretiti Zvezdi u ovom trenutku stvarno ne bi bilo pametno. Na prvom narednom treningu ću ove moje mlade momke pokušati da ubedim da odigramo kvalitetnije, a kvalitetnije ne može da se odigra sa Zvezdom dok na svaki njihov kontakt ne odgovorimo istom merom. To nije nimalo lako jer onog trenutka kad se povučeš milimetar, tog trenutka je kraj, i utakmica je praktično završena. Mi moramo da nađemo motiva da pokušamo da igramo bolje i ja se nadam da će tog motiva biti s obzirom na našu mladost. Zvezda je u ovom prvom meču došla suviše lako do pobede. Jesu oni prilično kvalitetniji od nas, ali našim mladim igračima to neiskustvo ne sme da bude alibi i zato će u revanšu morati mnogo više da se potrude - rekao je Jovanović.

Plejmejker Mege Aleksa Uskoković je u prvom duelu protiv svog bivšeg kluba zabeležio deset asistencija, a pred drugi se nada boljoj partiji njegovog tima.

- Imamo priliku da popravimo utisak. Zvezda je bila mnogo agresivnija u prvom susretu i nestvarno je šutirala za tri poena. Probaćemo da se odmorimo i popravimo neke stvari koliko je to moguće za jedan dan i da pokušamo da iskoristimo domaći teren - istakao je Aleksa Uskoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading