BRUKA I SRAMOTA Hrvati uporedili Srbe sa svinjama
Alo, Marko Metlaš

Finale AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana obeležili su i brojni incidenti, a Hrvati kao da su jedva dočekali da opletu po Srbima i srpskim košarkaškim klubovima.

Crvena zvezda je odbranila titulu u regionalnoj ligi, ali odlučujući meč protiv večitog rivala Partizana ostao je u senci nemilih scena, pa je na kraju konačan epilog usledio u potpuno praznoj hali.

PONUDA KOJA SE (NE) ODBIJA Rusi zovu Zvezdu i Partizan u VTB ligu

Hrvatski mediji, od kojih su prednjačili "Jutarnji list" i "Sportske novosti", još u toku odlučujuće utakmice su samo dolivali ulje na vatru, sladeći se time što je u Beogradu došlo do haotične situacije. 

Međutim, dan kasnije su prešli sve granice, uporedivši Srbe sa svinjama!? Hrvati tvrde da sada razmišljaju da li se od svega navodno treba maknuti, iako od Jadranske lige u košarci upravo njihovi klubovi imaju najviše koristi.

Sporni tekst je naslovljen sa: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala, a frka sa Zvezdom se stalno ponavlja!

AMERIKANAC U ČUDU ZBOG ATMOSFERE U "VEČITOM DERBIJU" Utakmice u NBA naspram ove, izgledaju kao odmor u vrtiću

Antisrpsku histeriju u komšiluku završili su na skandalozan način, s nedavnim citatom, na drugu temu doduše, ali sa jasnom aluzijom na košarkaši skandal tokom meča odluke Zvezde i Partizana, potegnuvši izjavu Hajdukovog predsednika Lukše Jakobušića.

- Nikada se nemojte rvati sa svinjama jer ćete oboje završiti u blatu, ali u tome će uživati samo svinja.

Bruka i sramota!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
POPE

08.06.2022 00:41

Zar postoje vece svinje od onih za vreme i posle utakmice Dinamo - Hajduk?