RADONJIĆ POSLE DEBAKLA OD CRNO-BELIH Serija kreće iz početka, boli me ponašanje pojedinih igrača Partizana
ABA liga/Dragana Stjepanović

Partizan je odigrao besprekornu utakmicu. Pobedio je večitog rivala ubedljivo, već na poluvremenu su obezbedili pobedu, a samo u prvoj četvrtini postigli su 35 poena! 

- Serija kreće iz početka. Dobro smo izgledali na početku meča, imali smo energiju u odbrani, dobra rešenja u napadu. Međutim, Partizan je promenio sistem odbrane, nismo na agresivnost odgovorili istom merom, Partizan je iz odbrane stekao samopouzdanje za igru u napadu, pa se sve završilo onako kako se završilo - rekao je Dejan Radonjić, pa nastavio: 

-Moramo da izvučemo pouke iz prethodna dva meča. Odlučujući igramo pred našim navijačima, a za to smo se borili tokom kompletne sezone. Očekujem reakciju, očekujemo daleko bolju partiju. To se pre svega odnosi na igru u odbrani, gde smo bili mekani, baš mekani. Pozivam navijače da dođu u velikom broju da bodre nas. Da budu glasni i korektni. Ono što me boli je nekorektno ponašanje pojedinih igrača Partizana tokom meča, a pri tome ni jednim gestom to nismo izazvali. 

PARTIZAN BRUTALNO ODBRANIO DOMAĆI PARKET Crno-beli razbili Zvezdu, već na poluvremenu rešili pitanje pobednika, "majstorica" odlučuje regionalnog šampiona

Majstorica je na programu 6. juna, sa početkom u 20 časova kada će biti poznat regionalni šampion i učesnik Evrolige za narednu sezonu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading