KOŠARKAŠI RAT Rađa žestoko odgovorio Mišku, puca na sve strane
AP/Elise Amendola

Ražnatović je zapretio da će, ukoliko donesu takvu odluku, snositi posledice. Naime, ukoliko hrvatski klubovi ne budu nastupali u ABA ligi, daće sve od sebe da njegovi mladi klijenti koji igraju u Hrvatskoj promene sredinu.

Rađa, koji je jedan od najvećih zagovornika za istupanje klubova iz regionalne ABA lige, imao je šta da kaže Ražnatoviću.

- Ta izjava je dokaz kako se vode privatni interesi, a ne interesi za boljitak košarke. Jer, idemo ovako. Danko Branković je od leta slobodan igrač. Napušta Cibonu. Ko je njegov menadžer? Miško Ražnatović. Šta od toga dobija hrvatska košarka? Ništa. Šta će od toga imati Cibona, hoće li dobiti obeštećenje, a sa Brankovićem je radila godinama? Neće. Hvala, doviđenja", izjavio je bivši centar je za hrvatske "Sportske novosti".

DINO RAĐA O MOGUĆIM PROMENAMA U ABA LIGI Mislim da bi to bilo odlično za hrvatsku košarku

Usledile su žestoke kritike na račun menadžera.

- Tu dolazimo u situaciju u kojoj se izvrću činjenice. Posao menadžera je da radi za igrača, a ovde igrači rade za menadžera. Menadžer treba da sluša želje igrača, a ne obrnuto. Ovde su stvari izokrenute. Menadžeri vode i odlučuju o svemu. Nadam se da će doći neki pametnjaković i reći menadžeru 'gle, neću da idem iz Cibone - zaključio je Rađa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading