ZBOG OVOGA JE PARTIZAN SRUŠIO ZVEZDU! Obradović otkrio šta je bilo presudno u "večitom" derbiju!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle meča sa Crvenom zvezdom.

Partizan je pred svojim navijačima ubedljivo savladao "večitog" rivala - 98:84.

Obradović nije krio zadovoljstvo posle odličnog izdanja njegovih igrača.

- Probali smo da reagujemo treningom od srede kada su se igrači vratili iz reprezentacjja i radili 4 dana. Probali smo dobru analizu da napravimo kada smo izgubili od Zvezde i našli neka rešenja. Imali smo i večeras padove ali smo imali drugačiju motivaciju i energiju. Čestitam igračima na pobedi i nadam se da ce im pomoći ova utakmica da shvate kako se igra do kraja sezone. Pamet, želja i energija. Zahvalio bih se navijačima koji zu bili uz nas i posle onog poraza u Nišu - rekao je Obradović i dodao:

ZBOG OVOGA JE PARTIZAN SRUŠIO ZVEZDU! Obradović otkrio šta je bilo presudno u

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

- Sutra putujemo u Litvaniju. Već smo imali loše iskustvo kada smo igrali dva meča u 48 sati pa će neki igrači koji nisu igrali večeras dobiti šansu da igraju i da daju sve od sebe da pomognu ekipi.

Crno-beli su naročito impresivni bili u napadu.

- Imali smo dobre momente i u prvom poluvremenu radili smo ono sa treninga i bilo je brzopletih rešenja, ali i dosta pozitivnih stvari. Radi se analiza posle svakog meča i sa svima se razgovara mnogo i to je pomoglo da se smire igrači poput Avramovića koji je odigrao sjajno bez ikakve dileme, Zvezda je među najboljim odbranama u Evroligi a dali smo im 98 poena - zaključio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading