NIKAD POTRESNIJE REČI! Majka Harisa Brkića se oglasila: Neka mi se javi njegov ubica, neću ga teretiti, neka samo kaže zašto mi je ubio čedo?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Nikad nisam čula za njih, niti su mi poznata njihova imena. Za sve ove godine inspektori su se smenjivali na tom slučaju i nikad mi niko od njih nije pomenuo nijedno ime potencijalnog ubice. Ne znam ni da li policiju više interesuje ubistvo mog sina... - priča očajna Radmila za Informer.

Nastavila je u istom ritmu.

- U međuvremenu, naslušala sam se svakakvih priča u vezi sa tim zločinom, pa mi je teško da verujem i tom čoveku koji je spomenuo ta imena. Prosto mi je neverovatno da su mi sina ubili lopovi koji su mu obijali auto?! Kako bi neko mogao da upropasti živote celoj jednoj porodici zbog običnih kola?! Ponoviću po ko zna koji put, ako je ubica mog sina slučajno živ, neka mi se javi, ne mora ni da se predstavi, i samo neka mi kaže zašto je pucao u Harisa. Zašto mi je ubio čedo? Neću ga teretiti.

OTKRIVENA MISTERIJA UBISTVA HARISA BRKIĆA! Evo ko je ubio slavnog asa Partizana!

Isećajući se događaja posle ubistva, Radmila kaže da je sve išlo naopako.

- Više od 200 ljudi tada je privedeno i poligrafski ispitano, i niko ništa nije otkrio, čak ni motiv. Haris je kobne večeri imao novčanik kod sebe, novac, zlatni lanac, i ubica ništa od toga nije odneo, zato verujem da pljačka nije motiv. Ne mogu da kažem da se inspektori nisu trudili da uhvate ubicu, jesu, ali nikakav rezultat nisu postigli - priča ona.

Ona je istakla i da je Haris bio oličenje dobrote i postenja i da ne može da razume zašto se sve ovo desilo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading