OTKRIVENA MISTERIJA UBISTVA HARISA BRKIĆA! Evo ko je ubio slavnog asa Partizana!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaš Partizana Haris Brkić ubijen je 12. decembra 2000. dok je pokušavao da se suprotstavi lopovima koji su mu obijali kola na parkingu ispred hale 'Pionir' prenosi Informer.

Brkić je kobnog dana nešto ranije završio trening i izašao je iz hale, kada je na parkingu spazio Mirka B. i Čedu Č. kako mu kradu automobil. Pojurio ih je, a ova dvojica su zapucala i ubila ga!

Nekoliko godina kasnije Mirko B. je ubijen u obračunu sa policijom, a Čeda je izvršio samoubistvo.

OTKRIVENA MISTERIJA UBISTVA HARISA BRKIĆA! Evo ko je ubio slavnog asa Partizana!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Sve ovo je otkrio Bojan T., lični kurir vođa "zemunskog klana". Njemu je detalje oko ubistva slavnog asa otkrio lično Dušan Spasojević.

-  Pitali smo Spasojevića šta se desilo sa Brkićem i onda nam je sve ispričao. Haris je, prema Dućinoj priči, na dan ubistva nešto ranije izašao iz hale i na parkingu zatekao Mirka B. i Čedu Č. (puna imena i prezimena poznata redakciji, prim. aut.) kako mu obijaju auto, mislim da je to bio novi 'golf'... Haris je pokušao da ih spreči, zaleteo se na njih, a ova dvojica su povadili pištolje i upucali ga. Brkić je tri dana kasnije umro u bolnici... Spasojević nam je tada rekao i da su 'Mirko i Čeda ubili košarkaša zbog auta koji bi mogli da prodaju za par hiljada maraka, a da onda glume neke opasne krimose'. Nazvao ih je pilićarima, čak je pomenuo i da bi trebalo da ih 'smirimo', da se slučajno ne usude i na nas da udare. Posle o njima više nije bilo reči - objasnio je Mirko za "Informer.

PARTIZAN U FRANCUSKOJ! Obradović: Da sprečimo kontranapad Metropolitansa!

Porodica Brkić godinama ništa nije znala o ubistvu svog sina. Majka Radmila je jedino želela da sazna zašto je neko usmrtio Harisa...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milan

08.12.2021 09:37

Jedan od najboljih kosarkasa ikada. Strasno je to sto mu se dogodilo.