ODLAZAK VELIKOG ČOVEKA! Miško se potresno oprostio od Jelovca, suze same idu!
Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Kada se ovakve ružne i nepravedne stvari dogode, ljudi su skloni da govore najlepše o osobi, koja nas je napustila, možda iz reda, možda iz običaja. Ne spadam u takve, i ovo što ću napisati o Stevanu, koji nas je napustio je slika momka i igraca kojeg sam ja znao - napisao je Ražnatović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je jedini, koji je i pored toga što je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, mi stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga. I pored ljutnje i kritike, nije odstupao od navike da pri svakom dolasku u kancelariju donese flašu žestokog pića. Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti se završavao i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je ziveo, dok je igrao u Beogradu. Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala.

POSLEDNJI SNIMAK STEVANA JELOVCA! Srbin se tada našao na terenu, ništa nije slutilo na tragediju! (VIDEO)

Miškove reči udaraju baš jako.

- Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i živa sećanja na naše putešestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemacku, Litvaniju, Spaniju, Japan, Grcku... sada bude bolna i teska osećanja. Ja ne spadam u osobe koje će sada napisati RIP, niti pak u one, koji ce pokazati kolika me tuga obuzima dok ovo pišem, jer je moja bol zbog njegovog odlaska zanemarljiva u odnosu na ono što sada prolazi njegova porodica. S druge strane, ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i neverovatnu osobu traje zauvek - napisao je Ražnatović na Instagramu.

Svet košarke pogodila je velika tuga...

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading