TRINKIJERI PRAVI MOĆAN TIM Bajern sve jači, stigao bivši centar CSKA (FOTO)
Foto: ALO/Marko Metlaš

Iskusni američki centar Otelo Hanter (35) postao je novi centar Bajerna. Amerikanac u klub koji sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri stiže iz Makabija u koji je otišao Bajernov prošlogodišnji centar Dželen Rejnolds.

Svojevrsni "trejd" između dva evroligaška kluba ozvaničen je u sredu. Ne radi se naravno o dogovorenoj razmeni između dva kluba već je još ranije kao slobodan igrač Rejnolds pojačao Makabi, a Hanter je takođe posle nekoliko sezona u Tel Avivu bio takođe slobodan u izboru kluba.

Hanter je u Makabi doneo šampionsko iskustvo jer je stigao 2019. godine kad je slavio sa CSKA na Fajnal foru u Vitoriji. Ipak u Makabiju nije došao do završnice Evrolige ali jeste do trofeja u izraelskom prvenstvu. U sezoni 2020/21. je postizao osam poena po meču uz 5,3 skoka.

Igrao je i za Real, Olimpijakos i Sijenu. Minhenski klub je pre Otela doveo Daruna Hilijarda, Ognjena Jaramaza, Andreasa Obsta, Marvina Ogunsipea i Gevina Šilinga. Ugovor je nedavno produžen sa Leonom Radoševićem, dok su uz pomenutog Rejnoldsa otišli Vejd Boldvin i Di Džej Sili.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading