SVE JE PREDVIDEO! Dok smo mi maštali o zlatu i borbi sa Amerima on je znao da se "orlovima" sprema krah!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Dok smo mi maštali o zlatu i borbi sa Amerima, Svetislav Pešić je upozoravao.

- Srbija prvo mora da se kvalifikuje za Olimpijske igre. Mnoge stvari su tu i dalje neizvesne, mi ne znamo u kojem sastavu ćemo igrati, kako će teći pripreme itd. Sa druge strane, Italija je željna velikog uspeha. Ja se tu ne bih previše pripremao za OI i bacao sve karte na to - rekao je Pešić pre nekoliko meseci za „Reflektor Magazin“.

SVE JE PREDVIDEO! Dok smo mi maštali o zlatu i borbi sa Amerima on je znao da se

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

 

Na osnovu svog bogatog iskustva, Pešić je ukazao šta treba da bude prioritet.

- Fokus bi trebalo da bude na dobrim pripremama i na stvaranju ekipe na duže staze. Iako se kvalifikacije održavaju u Beogradu, radi se ipak o samo jednoj utakmici protiv ozbiljnog protivnika. Da se igra serija na tri pobede, ja bih uvek tipovao na Srbiju, ali u jednoj utakmici je sve moguće - zaključio je Pešić.

Na kraju ispostavilo se da je legendanri stručnjak pogodio pravo u metu. Tim je bio "šaran", bilo je mnogo problema sa povredama, a neki nisu imali ni želju da ovo leto posvete nacionalnom timu.

Ostali smo bez Igrama, obrazi bride posle šamara,a glavno pitanje je šta dalje? Da li je samo selektor Kokoškov kriv? Ko će platiti ceh ove blamaže? Pitanja je zaista mnogo, a odgovori se čekaju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading