DA LI JE OVO POTVRDA ONOGA ČEGA SMO SE PRIBOJAVALI? Izjava Bogdana Bogdanovića zabrinula Srbiju! (VIDEO)
Tanjug/Ap

 

Srbin okončao sezonu u NBA, da li sledi odmor?

Košarkaši Milvoki Baksa plasirali su se u finale plej-ofa NBA lige nakon što su u šestom meču Istočne konferencije savladali Atlantu sa 118:107 i tako sa 4:2 overili prolaz.

"Jeleni" su došli do prvog finala još od 1974. godine. Iako su bili oslabljeni neigranjem Janisa Adetokumba u prethodna dva meča, ništa ih nije omelo da nakon 47 godina zakažu borbu za prsten.

DA LI JE OVO POTVRDA ONOGA ČEGA SMO SE PRIBOJAVALI? Izjava Bogdana Bogdanovića zabrinula Srbiju! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Ono što najviše zanima našu naciju jeste zdravlje Bogdana Bogdanovića koji je sa 20 poena bio prilično zapažen. Međutim, njega izjava nakon utakmice zabrinula je navijače koji su se nadali da bi Bogi mogao da zaigra na Olimpijskim igrama, ako se na njih plasiramo pobedom nad Italijanima (večeras od 20.30).

- Najluđa godina u karijeri sigurno - poručio je Bogdan posle noćašnjeg meča.

- Toliko misli, posebno na početku kada nisam znao gde ću završiti, gde će mi ići karijera, pa sam se povredio. Moje ime je bilo svuda zbog trejda! Ponosan sam što sam se vratio posle povrede i borio za mesto u timu. Izazovna godina za mene, srećan sam zbog onoga što sam uradio, nisam zadovoljan, ali sam srećan. Dokazao sam opet da kada se osećaš loše, kada si na zemlji, ali nađeš način da se izboriš i ustaneš, nikada neću izgubiti sebe zbog toga. Uvek ću imati samopouzdanje i verujem da ću se vratiti - poručio je bek Atlante.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading