OKUPILA SE REPREZENTACIJA Trener Partizana dobio specijalnu ulogu u nacionalnom timu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaška reprezentacija Srbije počela je danas da se okupljapred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, preneo je Košarkaški savez Srbije.

Danas su se selektoru Srbije javili prvi igrači: Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Ognjen Jaramaz i Aleksa Avramović.


Ostatali igrači, u dogovoru sa stručnim štabom, priključivaće se timu po završetku klupskih obaveza tokom narednih nekoliko dana.

Selekcija će trenitrati u Beogradu do srede 16. juna kada će biti organizovana i konferencija za medije na kojoj će selektor Kokoškov izneti očekivanja pred Olimpijski kvalifikacioni turnir.

Uz selektora Kokoškova bili su svi članovi stručnog štaba sa izuzetkom Dejana Milojevića, koji će se timu priključiti po završetku klupskih obaveza.

Novi članovi stručnog štaba su kondicioni trener Marko Sekulić i Aleksandar Matović, koji će biti zadužen za individualan rad sa igračima.

„Orlovi“ će se takmičiti u A grupi protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će se Portoriko, Italija i Senegal takmičiti u B grupi.

Po dva tima iz svake grupe će se plasirati u polufinale, koje je na programu 3. jula. Finalna bitka za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju biće održana dan kasnije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading