SRBIJA IZNAD SVEGA! Bjelica je ovim gestom digao naciju na noge!
AP/Lynne Sladky

Selektor Srbije Igor Kokoškov objavio je širi spisak kandidata za olimpijske kvalifikacije na kome se nalaze svi srpski igrači u NBA: Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski.

Ipak, teško je očekivati da se svi oni pojave u borbi za olimpijsku vizu, zbog činjenica da trojica od nabrojane šestorice igraju plej-of najjače košarkaške lige na svetu. 

Ali, kada je košarkaš Majamija Nemanja Bjelica u pitanju, sve je kristalno jasno. 

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, činjenica da u vreme kvalifikacionog turnira u Beogradu, praktično neće imati tim, neće sprečiti Nemanju da se pojavi na okupljanju nacionalnog tima. Ovakva situacija, kada igrači imaju taj status "ni na nebu ni na zemlji" u prošlosti je često znala da igračima napravi prboleme i da se ne odazovu pozivu selektora, ali Bjelica će ovog leta sigurno biti deo nacionalnog tima. 

Nemanja bi za koji dan trebalo da stigne u Beograd i već pravi plan individualnih treninga koje će odraditi u rodnom gradu kako bi ostao u igračkoj formi do početka reprezentativnih priprema, a potom i bio najspremniji za napad na olimpijsku vizu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading