Klaudija ROmani
instagram/claudia_romani
Klaudija ROmani

instagram/claudia_romani

Klaudija Romani, Foto: instagram/claudia_romani

Klaudija Romani jeste nedavno proslavila 38. rođendan, ali kraj bazena, umesto na nekoj od plaža Majamija. Sama samcata, umesto u veselom društvu. Bez torte, svećica... I bez te pištaljke, da duva u nju tokom cele noći, a onda negde pred zoru da označi fajront. Pištaljka?

Pa ona je fudbalski sudija!

Doduše, zarađenu licencu za vođenje mečeva u rodnoj Italiji i nije baš koristila, na vreme je zapravo shvatila da se od trčanja uz 22 znojava momka neće `leba najesti. Umesto žutih i crvenih kartona na utakmicama, svetu je pokazala sebe, a da nije pogrešila dokazale su titule u raznim izborima, te naslovnice brojnih časopisa uključujući i „Plejboj“.

Klaudija ROmani

instagram/claudia_romani

Klaudija Romani, Foto: instagram/claudia_romani

Čarima lepe Klaudije svojevremeno nije mogao da odoli ni Pipo Inzagi, nekada slavni golgeter Milana, kluba čiji je ona vatreni fan. I biciklizam i ragbi su takođe deo njenog života, ali fudbal ipak voli punim plućima.

Pričala je za „Alo!“: „Dejo je moj genije“

Klaudija je pre dve godine dala ekskluzivni intervju za „Alo!“ u kojem je otkrila kako se u njoj rodila ljubav prema Milanu. „E, to su bili dani... Dejo... Joj, on je i dalje moj genije! Bio je fantastičan igrač. Kreativac. Baš kako mu nadimak i kaže - genije! Nisam imala čast da ga upoznam“, poručila je tada iz Majamija, u kojem živi od 2010. godine.