Naslovna strana poklon dodatka "Sport plus"
alo.rs
Naslovna strana poklon dodatka

alo.rs

Naslovna strana poklon dodatka "Sport plus", Foto: alo.rs

Još jedan četvrtak, još jedno izdanje pokon magazina "Alo! Sport plus". A u ovom broju možete da pročitate veliku ispovest Vladimira Petrovića Pižona. 

Četvrta Zvezdina zvezda napravila je veliku rekapitulaciju proteklih 50 godina, oktivajući malo poznate detalje iz njegove legendarne karijere. O čemu je kao klinac sanjao, kada je plakao dok je gledao njegove crveno-bele, ali i šta mu je najveća satisfakcija možete da pročitate samo u ovom izdanju "Sport plusa".

Predstavljamo vam i momka za koga svi fudbalski stručnjaci kažu da će ići stopama Luke Jovića. Reč je o Luki Markoviću koji bi mogao da dres slavnog Juventusa zameni za uniformu Šalkea. A ako se to dogodi nije nemoguće da Bundesliga dobije novu mladu zvezdu koja bi potom završila u prvom timu nekog od evropskih velikana.

Kada smo već kod Luke Jovića, preporučujemo vam specifičnu infografiku koja je u ovom broju posvećena Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine. Šampionatu na kome Jović i njegovi vršnjaci žele da se bore za titulu prvaka starog kontineta.

Predstavljamo i sve što se događalo tokom jedinstvene trke "Beg Runway Run". Ko ne znam, a nadamo se da je takvih malo, reč je o trci na pisti beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" koja je održana u neobičnom terminu - u ponoć.

Mnogo je razloga da i ovog četvrtka na Vama najbližem kiosku nabavite najnoviji broj dnevnog lista "Alo!".