Gimnazija Prestiž
ALO / Miloš Dreković
Gimnazija Prestiž

ALO / Miloš Dreković

Gimnazija Prestiž, Foto: ALO / Miloš Dreković

Sportska i informatička Gimnazija "Prestiž" u Beogradu na svečani način obeležila je početak školske godine. Ovo je ujedno i zvanični početak rada ove ustanove zbog činjenice da je ovog leta upisana prva generacija. 

Obradović otklonio dileme po pitanju preuzimanja selektorske funkcije

AUTOR: Informer, Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.09.2019. 13:12 Saša Obradović izrazio ambiciju da preuzme kormilo košarkaške reprezentacije Srbije. Saša Obradović i Aleksandar Đorđević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Saša Obradović, bivši reprezentativac Jugoslavije i trener Monaka, u javnosti je označen kao kandidat da nasledi Aleksandra Đorđevića na klupi "orlova".

Sportska gimnazija "Prestiž" nalazi u blizini hale "Aleksandar Nikolić". Ova škola je osnovana na inicijativu osam profesora doktora nauka, sa velikim iskustvom u obrazovanju kako u oblasti sporta, tako i u informacionim tehnologijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Prisutne goste, učenike, njihove roditelje i predstavnike medija pozdravio je osnivač i profesor ove škole Branko Bošković.

Nikad nije kasno za izbor prave škole, a više informacija o Gimnaziji "Prestiž" možete pronaći na njihovoj zvaničnoj internet stranici ili na telefon 063/243057. 

BONUS VIDEO:

Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!