Crvena zvezda - Olimpijakos
Alo Vladimir Markovic
Crvena zvezda - Olimpijakos

Alo Vladimir Markovic

Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su ostvarili veliki trijumf pobedom protiv ekipe Olimpijakosa rezultatom 3:1. Kao i uvek, meč crveno - belih je imao veliku pažnju gledalaca pa je i ovoga puta Zvezda bila najgledanija u zemlji.

Veliki trijumf koji znači više nego novac, borba sa Hrvatima postaje sve neizvesnija i od Partizana zavisi!

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.10.2019. 00:17 Crvena zvezda sledeći meč u Ligi šampiona igra 22. oktobra u Londonu protiv Totenhema. Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic Fudbalski klub Crvena zvezda je pobedom nad Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona zaradio je 2,7 miliona evra kao nagradu UEFA.

Sinoć se na Marakani okupilo više od 43.000 navijača koji su bili svedoci velikog uspeha izabranika Vladana Milojevića koji su golovima Vulića, Milunovića i Boaćija došli do prva tri boda ove sezone u Ligi šampiona.

Marin oduševljen posle utakmice, euforično sumirao utiske!

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.10.2019. 00:03 Bajern je demolirao Totenhem na gostovanju sa 7:2, pa se Zvezda popela na drugo mesto sa tri poena! Marko Marin, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos sa 3:1, u drugom kolu Grupe B Lige šampiona posle deficita iz prvog poluvremena!

Ponovo je meč Crvene zvezde bio najgledaniji preko TV prijemnika. Na javnom servisu RTS - a utakmicu je posmatralo preko 2.000.000 televizijskih gledalaca, uz „šer“ od 40,7 odsto. Kada se tome pridoda i prenos na televiziji Arenasport, dolazimo do fenomenalne brojke po pitanju gledanosti koje su se samo nadovezale na one ostvarene u kvalifikacijama kada su utakmice našeg kluba takođe bile najgledanije.

Upravo iz Terzine kancelarije! Ekipa Alo.rs na zdravici koja će se dugo prepričavati! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Dragutin Bužić DATUM I VREME: 01.10.2019. 23:46 - 01.10.2019. 23:52 Slavlje na nivou. zdravica za sve zvezdaše i čitaoce Alo, Foto: Alo/Dragutin Bužić Crvena zvezda je savladala Olimpijakos rezultatom 3:1 nakon velikog preokreta. Ovo je prva pobeda beogradskih crveno-belih u grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone nakon poraza od Bajerna u prvom kolu.

Iza prenosa utakmice Crvena zvezda – Olimpijakos ostale su brojne emisije koje imaju dugu tradiciju i veliku gledanost, ali su se gledaoci ipak odlučili da daju podršku našem timu koji je pobedio grčkog predstavnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Pažnja koju naš klub privlači još jedna je u nizu potvrda uspešnog puta izabranika Vladana Milojevića koji se ovog leta izborio za treću uzastopnu evropsku jesen, a sigurni smo da će broj gledalaca biti još veći, kao i uspesi našeg tima.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa