Željko Gavrić
FK Crvena zvezda
Željko Gavrić

FK Crvena zvezda

Željko Gavrić, Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdin prvotimac Željko Gavrić odličnim partijama u prolećnom delu prvenstva ostavio je jak utisak na zvezdaše. Mladi ofanzivac trenutno se nalazi u svom rodnom gradu gde odgovorno provodi vreme u karantinu, ali i pored toga, vredno trenira i priprema kako bi bio što spremniji za nastavak šampionata.

- Sa porodicom provodim dane u svom rodnom mestu. Konkretno sam koncentrisan na obaveze i instrukcije koje dobijam od stručnog štaba. Zbog obaveza u klubu, nastavka prvenstva i velikog broja utakmica nisam dolazio kući nekoliko meseci tako da mi je drago što provodim vreme sa najbližima. Uživam svakodnevno, uz obaveze koje imam, ali se i trudim da se, kada imam slobodnog vremena, razonodim brojnim društvenim igrama, gledam filmove, tako da brzo prolaze dani – počeo je Gavrić.

Mladi prvotimac opisao je i kako izgledaju njegovi treninzi, a ima i veliku „pomoć“.

- Velika mi je prednost što imam dvorište koje maksimalno koristim za treninge. Veoma je bitno da ne razmišljamo koliko će ovo dugo trajati, jer na to ne možemo da utičemo. Moramo biti fokusirani, da na neki način probamo da održimo fizičku formu, kako bi nam bilo lakše kada se prvenstvo nastavi. Dajem maksimum na ovim „kućnim treninzima“ i želim da budem u dobroj formi. Sa porodicom sam, od jutra do mraka, oni su mi takođe i velika podrška.

Željko Gavrić

FK Crvena zvezda

Željko Gavrić, Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdin "24" predložio je kako da provodite ove dane u kućnoj izolaciji.

- Ja sam ljubitelj video igara. Takođe, osim što slobodno vreme provodim sa porodicom geldajuću brojne filmove, volim da igram i „Soni“, kao i brojne igre na društvenim mrežama. Najčešće igram „FIFA“, ali pošto u mojoj porodici niko nije sportski nastrojen, često igram i „GTA“ ili slične igrice za koje mi nije potreban rival. Ljudi sami nađu način da se zabave, a biće mi drago ako nekom pomognem u izboru.

Nije propustio Gavrić da za kraj apeluje na sve ljude:

- Ostanite kod kuće, budite disciplinovani, pratite sve instrukcije lekara, nadležnih organa, zadržite pozitivan stav, dobru energiju kako bi sve ovo što brže prošlo.