Marko Marin
ALO!/P.V
Marko Marin

ALO!/P.V

Marko Marin, Foto: ALO!/P.V

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u prvoj proveri nižerazrednog austrijskog ligaša Vindišgarsten sa 7:0 (3:0). Pitanje pobednika rešeno je još u prvom poluvremenu, kada su izabranici Vladana Milojevića stekli kapitalnu prednost, postigli tri pogotka i meč rutinski priveli kraju.

Prvi strelac na utakmici je bio Mirko Ivanović u osmom minutu, preciznim udarcem sa distance. Na teren se vratio Ričmond Boaći a trenera Milojevića može da obraduje njegovo stanje posle prve utakmice. U 31. minutu Marin je uposlio Jevtovića koji je dobrim pasom dodao loptu Boaćiju koji lagano sproveo mrežu gol!

Posle kornera u 37. minutu, glavom je pokušao Milunović ali se lopta od stative odbila do Boaćija, koji je postigao drugi gol na meču - 3:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaleri Crvene zvezde voze biciklo

ALO!/P.V

Posle samo devet minuta igre u nastavku, Aleksa Vukanović je postigao četvrti gol za Zvezdu, pošto je prethodno stručni štab crveno-belih na teren poslao novu postavu. 

Veljko Simić je u 67. minutu utrčao iz drugog plana i preciznim šutem savladao Lajzingera za 5:0. Samo nekoliko sekundi kasnije, akciju Bena i Simića, koji je centrirao, u šesnaestercu je ispratio Nikola Krstović i postigao prvenac u crveno-belom dresu, a šesti gol za Milojevićev tim na ovom meču.

Simić se upisao još jednom u strelce,u 74. minutu i overio Zvezdinu pobedu od 7:0!

Već za tri dana Zvezda će imati jaku proveru protiv Kluža!