Crvena zvezda, pripreme
V. Zogović
Žaka Romaa

AP Photo/Michel Euler

Žaka Romao - Nejmarova leva strana, Foto: AP Photo/Michel Euler

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju prvi deo priprema na Zlatiboru, a tim Vladana Milojevića se do sada pojačao samo jednim igračem, a to je štoper Radovan Pankov koji je došao iz Radničkog.

Renomirani francuski "Frans Fudbal" prenosi da je već poznato novo pojačanje Zvezde i da su finansijski detalji sređeni.

Na stadion "Rajko Mitić" bi trebao da dođe 35-godišni Žak Romao, koji bi trebao da pomogne šampionu u pohod na Ligu šampiona!

PROČITAJTE JOŠ:

FK Partizan Grb Logo

partizan.rs

Prema pisanju pomenutog francuskog lista, crveno-beli će ponuditi ugovor na dve godine ovom veteranu, a zarađivao bi 60.000 mesečno, što za dve godine dođe oko 1.500.000 evra.

Ovaj igrač ima važeći ugovor sa Remsom do juna naredne godine, pa bi Crvena zvezda morala da plati i obeštećenje ovom francuskom klubu! Možda je to u ovom trenutku i najveća prepreka realizaciji transfera.

Trener crveno-belih Vladana Milojević poznaje Romaa iz vremena kada je trenirao Panionios, a ovaj bio saigrač sa Marinom i Benom u Olimpijakosu i sigurno smatra da bi iskusni vezista mogao da svojim iskustvom donese kvalitet Zvezdi.

Romao je pre Remsa nastupao za Olimpijakos, Marsej, Grenobl, Lorijen.