mali preduzetnici na Marakani
FK Crvena zvezda
mali preduzetnici na Marakani

FK Crvena zvezda

mali preduzetnici na Marakani, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je akciju "Veliki prijatelj kluba" usmerenu uglavnom ka malim i srednjim preduzećima.

Zvezdaša ima u svim branšama pa je odziv bio veliki. Danas je predstavljeno pet kompanija, koje su potpisale ugovore sa klubom.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović lično se zahvalio "Velikim prijateljima" i još jednom poželeo dugu i uspešnu saradnju.

- Čestitam vam što ste postali deo projekta koji je Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo. Naše ambcije su velike i naše druženje sa partnerima podrazumeva da su oni jedni od najuspešnijih u svojim branšama. Verujem da će ovom saradnjom biti ostvarena obostrana korist, kako za naš klub koji teži da ostvari vrhunske rezultate na sportskom planu, tako i za kompanije koje teže da budu najbolje u svojim oblastima rada. Čestitam vam još jednom i želim da ova porodica velikih prijatelja se sve više širi i da nas bude što je više moguće. Nadam se da ćemo od naredne sezone prisustvovati utakmicama. U klubu verujemo da će ova pošast uskoro biti završena na radost svih nas - izjavio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Prijatelji kluba dobili su reklame na terenu i dva mesta u VIP galeriji za sve mečeve u sezoni, uključujući i one u međunarodnim takmičenjima, kao i uramljen dres Zvezde sa potpisima svih igrača.

Pored predsednika kluba obratio se Miodrag Stajić čija kompanija već dugo sarađuje sa klubom.

- Divan je osećaj i jako smo ponosni na kompletnu saradnju sa klubom Crvena zvezda. Od osnivanja firme do dana današnjeg saradnja nije prekidana i jako nas raduje situacija da možemo da nađemo zajednički jezik sa jednim od najvećih klubova u regionu, što je veliki podstrek da radimo još bolje i motivisanije. Ovim putem bih želeo da pozovem sve zvezdaše da se priključe ovom projektu, jer samo svi zajedno možemo napraviti još veći uspeh koji je i dan danas impozantan - izjavio je Miodrag Stajić.

Prokomentarisao je Stajić i koliko je važna infrastruktura, pošto se njegova kompanija bavi prodajom i instalacijom terena sa veštačkom, hibridnom i prirodnom travom.

Trenutni je regionalni lider u domenu postavke fudbalskih terena sa veštačkom travom i prva srpska firma koja će instalirati hibridni fudbalski teren u Srbiji.

- Crvena zvezda ima visoke standarde i velike potrebe. Dobro je što su ljudi u klubu spremni da prate sve trendove i sve što je u domenu sportske infrastrukture. Klub je dosta investirao u poslednjim godinama i to je ono što sve raduje. Bez vrhunske infrastrukture ne može se očekivati ni veliki uspeh. O čemu svedoče rezultati postignuti u zadnje vreme. Nastavićemo, bićemo ažurniji i još bolji i imaćemo veće uspehe svi zajedno - zaključio je Stajić.

PROČITAJTE JOŠ: