Nikola Stojiljković
Alo/M.Metlaš
Nikola Stojiljković

Alo/M.Metlaš

Nikola Stojiljković, Foto: Alo/M.Metlaš

Pred oko hiljadu gledalaca na "Marakani", Zvezda je istrčala na teren u sastavu: Popović, Gobeljić, Babić, Sumaila, Hajdin, Jovičić, Krstičić, Kafu, Marin, Simić, Stojiljković.

Gosti iz Bačke Topole suprotstavili su im se u sastavu: Jorgić, Bečelić, Skopljak, Lalić, Varga, Plavšić, Finković, Denković, Milisavljević, Bastajić i Damjanović.

Pre početka meča, "delije" su odale počast svom navijaču Marku Ivkoviću koji je pre tačno četiri godine ubijen u Istanbulu.

Uvodni deo utakmice obeležile su akcije Hajdina i Stojiljkovića na jednoj i Denkovića na drugoj strani.

Prvo veće uzbuđenje viđeno je u 17. minutu - oštećeni su gosti.

Marko Gobeljić šalje povratnu loptu uz aut-liniju, krade je Damjanović i izlazi sam pred Popovića. Arbitri na čelu sa Lazarom Tripkovićem, svirali su ofsajd Damjanovića iako je igrač Zvezde vratio loptu, te po svim pravilima fudbala, nije bilo razloga za prekid akcije.

Zvezda je iskoristila bes gostiju da preokrene stvari na terenu. Jovičić je u 24. minutu sjajno šutirao, Simić imao tri minuta kasnije još bolju priliku, ali je i dalje bilo 0:0.

Prvi gol Zvezda je postila u 39. minutu - Marin je lepo asistirao Simiću koji, iako okružen čuvarima, nije imao veći problem da savlada Jorgića.

Hajdin je u 49. minutu imao zicer koji nije iskoristio, ali jeste Stojiljković 60 sekundi kasnije za 2:0.

Ipak, TSC se nije predavao te se uz veliku pomoć Sumaile, njegovim auto-golom u 51. minutu vratio u igru - 2:1!

Simić je drugim golom u 71. minutu najavio pobedu, da bi Joveljić u 94. sa bele tačke okončao ovu fudbalsku predstavu.