FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda , Foto: FK Crvena zvezda

Poslednji trening pred sutrašnji meč u kom će Crvena zvezda gostovati Gentu od 18 časova i 55 minuta, odradili su izabranici Dejana Stankovića, u veoma dobrom raspoloženju.

Suočena je Crvena zvezda sa kadrovskim problemima, pa su u Beogradu ostali - Gobeljić, Rodić, Sanogo, Kanga i Katai, ipak i sam trener Stanković je najavio da to za njega nije alibi, te da ima fudbalere koji su spremni da sutra ostvare pozitivan rezultat. Pre početka treninga svi prisutni su bili u prilici da uživaju u bravurama Nenada Milijaša i Dejana Stankovića. Milijaš je sjajno centrirao za Stankovića, a on rutinski pogađao mrežu. Vidi se da svi u stručnom štabu željno iščekuju sutrašnju utakmicu i da se nadaju golovima crveno-belih fudbalera.

Predstavnici medija bili su ograničeni na to da petnaest minuta provedu na treningu, što znači da su prisustvovali samo uvodnom zagrevanju i ševi koja je usledila. Potom je došlo do taktičkog dela i poslednjih saveta koje je Stanković mogao da pruži pulenima pred sutrašnji duel, a oni su i više nego pažljivo upijali sve ono što je šef stručnog štaba govorio.

Fudbaleri su imali priliku da osete teren "Gelamko Arene", stadiona koji je izgrađen 2013. godine i koji, iako to sada nije relevantno, s obzirom da se meč igra bez publike, ima kapacitet od 20 hiljada mesta. Radi se o multifunkcionalnom objektu, koji je praktično čitav od stakla, uz divno osvetljenje koje pruža prelep ambijent.