Fudbaleri Crvene zvezde na Zlatiboru
FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde na Zlatiboru, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde danas nešto posle 14 časova stigli su na Zlatibor, koji će im biti baza u prvom delu priprema. Izabranici Vladana Milojevića, kao i prošle sezone, pripreme započinju u sjajnim uslovima hotela ''Palisad''.

fudbaleri Crvene zvezde

Alo

Posle ručka i kraćeg odmora ekipa se uputila put terena u sklopu hotela, na trening koji je otpočeo u 18 časova uobičajenim zagrevanjem. Pod budnim okom kondicionog trenera Ivana Vučetića fudbaleri Zvezde istrčavali su krugove. Kako to tradicija već nalaže, iako je bio prvi radni dan crveno-belih na Zlatiboru, zvezdaši koji su na srpskoj planini došli su na tribine da pozdrave šampione.

 

Miloš Degenek

instagram/milosdegenek

Igru u krugu prekinulo je istrčavanje dužina između dva kaznena prostora. Potom su se ponovo na terenu našle lopte i podeljeni u tri ekipe crveno-beli momci su pokušavali da vežu što više pasova, a da ih dvojac u sredini ne preseče, do kje trening završen ponovnim trčanjem od šesnaesterca do šesnaesterca. Četa trenera Vladana Milojevića već sutra ujutru nastavlja sa radom na Zlatiboru.