Matuidi
instagram/isabelle.matuidi
Matuidi

instagram/isabelle.matuidi

Matuidi, Foto: instagram/isabelle.matuidi

Kako su naveli čelnici "stare dame" aktuelni prvak sveta sa Francuskom je dobro i nema nikakve simptome.

Ovo nije priča o fudbaleru Juventusa već o njegov supruzi Izabeli koja žena-zmaj!

Upoznali su se u gradu koji je sačuvao mnogo srednjovekovni simbola, a upravo u Troji je Bleza osvojila jedna prelepa Izabela. Razne su priče kada su se i gde sreli (jer sve skrivaju od očiju javnosti), ali deluje da su se upoznali na školskom igralištu u toku tinejdžerskih dana. Blez je odmah znao da je ona prava. Nije se prevario jer sa Izabelom danas ima troje dece (ćerke Milian, Nael i sina Edena), a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena fudbalera.

Posebna priča je trenutak kada je Blez odlučio da je zaprosi. Njih dvoje su veliki ljubitelji "Ratova zvezda" (Star Wars), te su jednog hladnog februarskog dana 2016. godine odlučili da pogledaju novi film u bioskopu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The way I work out during holidays... Cuando mi alleno durante le vacanze... #holidays #dubai #dubai2019 #frenchgirl #sportswear

A post shared by Isabelle Matuidi (@isabelle.matuidi) on Dec 22, 2019 at 3:01am PST

Ovako o tome priča gospođa Matuidi:

"Febrauara me je odveo u Grand Reks da gledamo film Ratovi zvezda. Stigli smo u prostoriju, ali umesto da gledamo obične trejlere videla sam mali film. On je bio montiran od naših fotografija i završio je sa pitanjem za brak. Nisam mogla da verujem, briznula sam u plač i on je takođe" - ispričala je ona.

Izabel danas ne preza od toga da pokaže svu lepotu na Instagramu, ali nije ona samo to. Nije samo lepotica koja ide uz bogatog fudbalera...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

About last night , @globesoccer thank you for this player career award. What a best way to start 2019!! #proudwife #amazingman #myman #thankyoudubai

A post shared by Isabelle Matuidi (@isabelle.matuidi) on Jan 4, 2019 at 1:13pm PST

Naprotiv, ona radi kao osteopata, osoba koja teži da povrati normalnu funkciju u stabilnost zglodoba u cilju da se telo samo izleči.

Osteopata se služi isključivo rukama, a uzrok poremećaja je važniji id simptoma. Osteopatija se danas smatra najtraženijom specijalizacijom integrativne medicine od strane pacijenata i spada u jedan od oblika alternativne medicine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Chilling at home is always a good idea ? #HomeSweetHome

A post shared by Isabelle Matuidi (@isabelle.matuidi) on Nov 3, 2018 at 5:39am PDT

Osnivač je i direktor firme "GIMmini Kids", koja u ovom momentu vredi oko pet miliona dolara.