FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Stanislav Karasi

FK Crvena zvezda

Stanislav Karasi, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je u saradnji sa ekskluzivnim beting partnerom kompanijom “Mocart” pokrenula akciju za pomoć članovima kluba starijim od 65 godina, kao i veteranima. Danas su Radovan Pankov i Zoran Popović obradovali naše starije zvezdaše u Beogradu deleći im pakete koji su uz određenu robu sadržali i klupske poklone.

Naš klub ni u toku vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa nije zaboravio na svoje verne članove i one koji su decenijama gradili uspehe kluba. U saradnji sa kompanijom „Mocart“, obezbedjeno je dve tone pomoći za članove kluba u Srbiji.

Novi klupski autobus, koji je Fondacija kupila za potrebe Omaldinske škole iskorišćen je da bi se danas na beogradske adrese oduševljenih zvezdaša dopremili paketi. Videlo se i tokom vožnje, po gestovima odobravanja, da su naši sugrađani takođe pozitivno reagovali na našu akciju što je i nas obradovalo jer je to znak da se narod uželeo Crvene zvezde.

Radovan Pankov i golman Zoran Popović su rado prihvatili da prvog od nekoliko dana izmame osmehe i veliku zahvalnost naših starijih sugrađana.

-Drago nam je što smo i u ovo vreme uspeli da obiđemo naše starije zvezdaše, kao i Zvezdine legende i da im ispred kluba uručimo mali znak pažnje. Nadam se da smo uspeli da im ulepšamo dan. Bitno je da se čuvaju, a mi se vidimo ubrzo na stadionu – rekao je Pankov.

Sve strukture su angažovane kako bi klub organizaciono i logistički uspeo da stigne do svih članova koji zbog trenutne situaciji ne mogu da napuštaju domove.

-Ovo je najmanje što smo mogli da učinimo za naše zvezdaše. Videli smo da im je više od paketa značio znak pažnje našeg kluba. Puno je i nama bilo srce jer smo videli da su dobro, zdravo. Nadam se da će istrajati u ovim okolnostima da ostanu u svojim domovima i da se na taj način sačuvaju. Jer, zdravlje nema cenu, a mi smo tu da im pomognemo koliko možemo – istakao je golman Popović.

Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija „Mocart“ iz dana u dan pokazuju visok stepen društvene odgovornosti.

-Drago nam je što smo prepoznati kao kompanija koja izuzetno vodi brigu o dobrobiti zajednice u kojoj posluje. Zbog toga ovih dana imamo dosta poziva od onih kojima je pomoć potrebna, koje pokušavamo da uskladimo sa nasom inicijativom I paketom mera koje smo pripremili za pomoć najugroženijima od pandemije kovid-19. Nastojimo da se odazivamo, a tako je bilo i sa Zvezdom, našim partnerom, s kojojm smo se za nekoliko minuta dogovorili o realizaciji njihove ideje o pomoći najstarijim navijačima. U ovim teškim danima važno je i da ostanemo i dobro raspoloženi, što nije baš lako, pogotovo najstarijima kojima je trenutno zabranjneno da izađu iz svojih kuća. Zato verujem da je najstarijim zvezdašima izuzetno prijalo da na svojim vratima vide momke koji su im doneli mnogo radosti. Veliki su igrači, sada su pokazali i kakvi su ljudi – reči su Borjana Popovića, direktora korporativnih komunikacija kompanije „Mocart“.

Crvena zvezda izražava veliku zahvalnost našem parteru i u narednim danima prvotimci kao i omladinci našeg kluba isporučivaće pakete na adrese vernih zvezdaša u celoj Srbiji što je više moralna podrška najstarijima da izdrže u izolaciji u Vanrednom stanju za vreme ove pandemije korona virusa.