Napredak
Alo!
Partizan - Napredak

Partizan

Partizan - Napredak, Foto: Partizan

* Najviše pažnje privlači gostovanje Partizana u Kruševcu

* Crvena zvezda protiv Mladosti igra u ranijem terminu 

* TSC sa maksimalnim učinkom dočekuje Čukarički

Fudbaleri Crvene zvezde i lučanske Mladosti utakmicom na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu otvaraju 4. kolo Superlige Srbije. Zbog gustog rasporeda i blizine revanša u Kopenhagenu, Zvezda je domaćin u ranijem terminu ekipi koja je često znala u Beogradu da protiv aktuelnog sasmpiona odigra na visokom nivou.

Milošević smatra da primljeni gol komplikuje situaciju! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 09.08.2019. 09:29 Pre susreta protiv Malatije, Milošević je rekao da je to najvažnija utakmica u sezoni.

Crveno - beli će pokušati da upišu treći trijumf u domaćem prvenstvu i vrate se na pobednički kolosek nakon remija sa Kopenhagenom (1:1) i poraza u Helsinkiju (2:1), a između odložene utakmice sa Voždovcem. Ujedno, tim Vladana Milojevića želi da na najbolji mogući način uhvati zalet pred put u Dansku na revanš za plasman u plej - of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Voditeljka na meču Zvezde nije mogla da dođe sebi! Pre toga je SVE PREDOSETILA (VIDEO)

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 18:58 Neverovatno interesantan momenat. Anja Velanac, Foto: Youtube/Zvezda Kids Nema opuštanja kada izveštavate sa Zvezdinog meča ispod severne tribine, a to je mogla da shvati i voditeljka Zvezda Kids kanala na Jutjubu, Anja Velanac, koja je imala priliku da oseti kako izgleda kada vas iznenadi topovski udar.

Partizan u nedelju gostuje u Kruševcu protiv Napretka gde se pored punih tribina očekuje i dobar fudbal, a najbolja najava da tako bude je  blistava partija i pobede nad turskom Malatijom (3:1) u borbi za Ligu Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Napredak je očajno počeo sezonu sa sva tri poraza, za razliku od crno - belih sa šest bodova, uz odložen duel sa Javorom, i nameravaju da zadrže dobro raspoloženje pred odlazak u Tursku. Od ostalih utakmica ove runde, vicešampion niški Radnički čeka Voždovac, u vojvođanskom derbiju sastaju se novosadski Proleter i Spartak iz Subotice, dok TSC sa maksimalnim učinkom dočekuje Čukarički.

Raspored 4. kola:

petak:

Crvena zvezda - Mladost (20)

subota:

TSC - Čukarički (17)

Javor - Mačva (20)

Rad - Inđija (20)

Radnički - Voždovac (20)

Nedelja:

Napredak - Partizan (19)

Proleter - Spartak (20) 

Radnik - Vojvodina (20)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!