Praviće ga od blata: Aleksandar Katai
Aleksandar Dimitrijević
Praviće ga od blata: Aleksandar Katai

Aleksandar Dimitrijević

Praviće ga od blata: Aleksandar Katai, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Crvena zvezda želi ove zime da vrati Aleksandra Kataija. Kontakti između kluba i bivšeg napadača su obnovljeni, što je prvi korak ka realizaciji dogovora i eventualnog povratka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Katai (27) je za nešto više od dve godine, koliko je proveo u Zvezdi, ostavio dobar utisak, pogotovo u sezoni 2015/2016, kada je na 37 utakmica postigao 23 pogotka. Dobre partije i golovi odveli su ga u Primeru i Alaves. Tu se zadržao sezonu i po (23 utakmice, tri gola), a zatim otišao na pozajmicu u Čikago i američku MLS ligu kod Veljka Paunovića. Jula 2018. potpisao je i ugovor sa "vatrogascima" u kome postoji klauzula da može da ide u slučaju povoljne ponude.

U najboljim je godinama, Zvezda u velikom uzletu, što bi i te kako moglo da utiče na odluku Kataija. Uz to, crveno-beli će uskoro najverovatnije raskinuti pozajmicu sa Brazilcem Kafuom, što znači da joj je i te kako potreban brz i prodoran igrač Aleksandrovih kvaliteta.

Šampion Srbije nije odustao ni od štopera Nemanje Milunovića (29) iz BATE Borisova. Letos su se pregovori izjalovili, sada su opet aktuelni.

Komentari (1)

Lilio

14.11.2018 13:46

Super,dosta je pijancio po Cikagu