Crvena zvezda
Youtube Printskrin
Milan Pavkov

Alo/V.Marković

Milan Pavkov, Foto: Alo/V.Marković

Kraj utakmice. Crvena zvezda - Zemun 4:0.

83' Finiš je utakmice, svi čekaju kraj. Zvaničan podatak - na tribinama je 21.318 gledalaca.

74' Spektakl na tribinama, slika koja će obići svet.

70' Vulić je zamenio Jovančića, "delije" se spremaju za vatromet u 74. minutu.

67' GOOOOL! Auto-gol Zlatkovića. Fudbaler Zemuna motrio je na Stojkovića i Ivanića i nesmotreno je sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

60' Zvezda je imala veliku šansu za 4:0. Vukanović, koji je nešto ranije ušao u igru umesto Pavkova, proigrao je veoma raspoloženog Joveljića koji se ovog puta obrukao.

52' GOOOOL! Pavkov iz penala. Prethodno je Joveljić pao nakon kontakta koji je bio vrlo mlak. Vrlo čudan kriterijum za drugi jedanaesterac.

46' Drugo poluvreme otvoreno je izmenom u timu Zemuna, Tošeski umesto Sinđića.

42' GOOOOL! Zemunci su bili vrlo nesigurni pred svojim šesnaestercom i Pavkov je dobio loptu koju je odmah prosledio Joveljiću. Mladi napadač Zvezde bio je siguran.

37' Marin je zamenjen?! Očito je dobio neki udarac, na terenu je Ebisilio.

32' GOOOOL! Marko Marin iz penala. Prethodno su Gajić i Azemović išli na loptu, fudbaler Zemuna je startovao snažno, Zvezdin bek je pao, a sudija Šegrt pokazao na belu tačku. 

20' Lep pokušaj Savića glavom, potom i beg Joveljića, bez rezultata.

11' Ponovo Pavkov preti, odbrana Zemuna za sada odoleva.

Jako lepa atmosfera na tribinama, samo nedostaju golovi. Prema poslednjim informacijama, na tribinama je više od 20.000 gledalaca i najmanje 5.000 ispred stadiona, još nisu ni ušli.

Crvena zvezda

Youtube Printskrin

Severna tribina ne čeka gol, slavlje je već počelo, Foto: Youtube Printskrin

3' Prvi pokušaj Pavkova iz solidne udaljenosti. Lopta je otišla pored gola.

Utakmica je počela. Na stadionu ima više od 15.000 gledalaca, tako bar izgleda "odozgo". Cena ulaznica od samo 100 dinara i proslava rođendana privukle su, uz lepo vreme, veliki broj navijača.

17:15 Objavljeni su i sastavi za danas. Na tribinama je prisutno već nekoliko hiljada gledalaca.

Dobro veče i dobrodošli na prenos utakmice Crvena zvezda - Zemun na portalu Alo!

Na stadionu "Rajko Mitić" sve je spremno za spektakl, duel lidera i "fenjeraša" koji će biti odigran u svečarskoj atmosferi.

Ne samo što Zvezda slavi 74. rođendan, već juri rezultat za istoriju - ako izabranici Vladana Milojevića pobede, a veliki su favoriti u meču, oboriće rekord generacije Slavoljuba Muslina po broju utakmica (51) bez poraza u prvenstvu.

"Nisam neko ko priča unapred, ali je ova generacija veoma kvalitetna i definitivno je ostavila trag u klupskoj istoriji. Trudimo se i dobro je što nas prate rezultati, ako se ostvari rekord biće to još jedno lepo priznanje za naš rad. Pozivam što više navijača da zajedno proslavimo rođendan, posebno zbog humanog gesta kluba", rekao je Milojević.