Nejmar
Youtube/FAMZ
Nejmar

Youtube/FAMZ

Nejmar, Foto: Youtube/FAMZ

Fudbalski superstar Nejmar oštro je demantovao optužbe za silovanje koje je protiv njega podnela jedna devojka iz Brazila.

Kako se navodi u policijskom izveštaju iz Sao Paola, neimenovana žena je optužila Nejmara za silovanje u jednom hotelu u Parizu, gde fudbaler nastupa za Pari Sen Žermen.

Ona je navela da se sa Brazilcem upoznala putem Instagrama, te da joj je on platio avionsku kartu iz Brazila do Francuske i obezbedio smeštaj u hotelu "Sofitel Paris Arc Du Triomphe".

PROČITAJTE JOŠ:

Jirgen Klop na rukama igrača

Tanjug/AP, Bernat Armangue

Nejmar je 15. maja došao kod nje u sobu vidno pijan i u jednom trenutku postao agresivan pokušavši da je primora na seksualne odnose.

Neimenovana devojka se dva dana kasnije vratila u Brazil, ali incident nije prijavila francuskoj policiji jer je bila "emotivno potresena i uplašena da iznese činjenice u stranoj zemlji".

U međuvremenu, povodom ovih ozbiljnih optužbi oglasili su se Nejmar i njegovi saradnici.

"Odbacujemo optužbe ove nepravedne optužbe", naveli su iz njegovog menadžmenta.

"Apsolutno je jasno da je ovo zamka. Moramo da otkrijemo istinu što je pre moguće. Ako budemo morali da pokažemo Nejmarove Vocap konverzacije sa ovom devojkom, to ćemo i uraditi", izjavio je njegov otac Nejmar dos Santos.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 3n310ta ?? ? neymarjr (@neymarjr) on Jun 1, 2019 at 7:44pm PDT

I sam fudbaler se javio putem svog Instagrama, gde je naveo da "zbog iznuđivanja mora da izloži svoj lični život javnosti, kao i ono što se događa u njegovoj porodici".

Nejmar je nedavno izgubio kapitensku traku svoje nacionalne selekcije, a Fudbalski savez Francuske ga je suspendovao na tri meča jer je napao navijača Rena posle poraza u finalu Kupa.

On se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Brazila, koji 14. juna kreće u pohod na Kopa Ameriku.