Papu Gomez
AP/Luca Bruno
Papu Gomez

AP/Luca Bruno

Papu Gomez, Foto: AP/Luca Bruno

Gomez je već nekoliko sezona jedan od najboljih igrača Atalante i mnogi su bili iznenađeni što je prethodne utakmice većinom počinjao sa klupe. Ubrzo nakon toga pojavila se vest da je Gomez u svađi sa trenerom i da želi da napusti klub. 

Gasperini ne želi tako lako da pređe Gomezu preko toga što se oglušio na njegove naredbe i nije hteo da igra na poziciji na kojoj je trebalo. Zbog toga je teško očekivati da će se oni pomiriti i dolazak Gomeza je sve realniji.

Navodno, Atalanta će postaviti za njega cenu od oko 15 miliona evra i sigurno je da neće imati problema sa prodajom. Interes za Gomeza je pokazalo nekoliko klubova iz Serije A, ali čini se da je najbliži odlasku u Milan.

Corriere dello Sport je objavio danas da Gomez želi da ide u Milan jer veruje da će se najbolje uklopiti u formaciju Stefana Piolija. Zbog formacije je već odbio ponudu Intera, a veruje da bi mu Milan najviše odgovarao.

Takođe, tu je i finansijski razlog jer bi Atalanta i Milan lako mogli da se dogovore. Rosoneri su ranije pozajmili Atalanti Kaldaru, uz opciju da otkupe njegov ugovor za 15 miliona evra, pa bi tako mogli samo da naprave razmenu igrača. 

PROČITAJTE JOŠ: